ה-FBI ומשטרת אוסטרליה השתלטו על אפליקציה בשם An0m, שבה השתמשו עבריינים רבים ברחבי העולם כדי לתקשר זה עם זה. האפליקציה היתה אמורה להיות מוצפנת ולהגן על התקשורת שהתבצעה בין המשתמשים, אולם נראה שרשויות החוק השתלטו על האפליקציה והצליחו לצותת למשתמשים. יש אף הטוענים כי האפליקציה נוצרה מלכתחילה על ידי ה-FBI כמלכודת, על מנת לגרום לעבריינים להשתמש בה ולהזין את רשויות החוק במידע מודיעיני.
במבצע ענק, שהחל עוד ב-2018, נעצרו מאות חשודים בפעילות בפשע מאורגן. המעצרים בוצעו ב-18 מדינות שונות באוסטרליה, אירופה, אסיה, ארה"ב, דרום אמריקה והמזרח התיכון. בפשיטות באוסטרליה נמצאו סמים, כלי נשק וכ-35 מיליון דולר במזומן.
היורופול, המשטרה האירופית, הודיעה שיותר מ-800 חשודים נעצרו ברחבי העולם מבצע נגד הפשע המאורגן. בין המדינות בהן נעצרו אנשים: אוסטריה, דנמרק, אסטוניה, ליטא, נורבגיה, סקוטלנד, בריטניה, גרמניה, הולנד, שוודיה וארה"ב.
An0m נמכרה בשוק השחור וברשת האפלה, וניתן היה לקנות אותה רק אם קיבלת הפניה ממשתמש מאומת אחר, או מגורם מוסמך שיכול לאמת שהמשתמש לא שייך לרשויות אכיפת החוק. האפליקציה שימשה עבריינים להעברת מסרים מוצפנים. החבילה של An0m כללה טלפון סלולרי מיוחד, עם פונקציונליות מוגבלת, שיכול היה לבצע רק שלוש פעולות: שליחת הודעות, עיוות קול וצילום סרטוני וידיאו. מחיר החבילה נע בין 1,500 ו-2,500 דולר אוסטרלי. האפליקציה הותקנה באופן מוסתר בטלפון המיוחד והופעלה כאשר הוכנס קוד לאפליקציית המחשבון בטלפון. לאפליקציה היתה הצפנה מקצה-לקצה, הודעות נמחקות ואפשרות להזין קוד שמשמיד את כל המידע בטלפון באופן מיידי.
אולם, האפליקציה לא באמת היתה בטוחה לשימוש, והמשטרה עקבה אחר ההודעות שעברו בה, ואף שמרה אותן על השרתים שלה. רשויות האכיפה יכלו גם לנקות את עיוותי הקול שיצר הטלפון, ולשמוע את ההודעות בקול המקורי של השולח. עם זאת, מכיוון שהמשתמשים לא היו צריכים להזדהות כדי להשתמש באפליקציה, המשטרה נאלצה לעבוד קשה כדי לגלות למי לייחס את ההודעות השונות. בחלק מהמקרים נדרשו חודשים של חקירות כדי להבין מי משתמש באפליקציה ומה תפקידו בארגון הפשע.